Astronauten Vermeende Dialoog Over Ufo
India Daily meldt dat astronauten vaak buitenaardse ruimteschepen gaan na Space Shuttle missies te vinden.

India Daily beweert dat onderbouwing is geproduceerd die nu leidt aan het feit dat er ongeveer duizend van buitenaardse ruimteschepen dat de ruimte over de hele Aarde te manipuleren. Verder wordt opgemerkt door India Daily dat buitenaardse ruimteschepen de aarde missies goed te observeren en astronauten merken ze de hele tijd.

Astronaut Scott Carpenter van de NASA vermeld dat op geen enkel moment, het moment dat astronauten in de ruimte waren, die werden gebruikt om alleen te zijn, er was een consequente controle door UFO's.

Er was een gedocumenteerde band te zeggen "Eh Houston, dit is Discovery. We hebben nog steeds het buitenaardse ruimteschip onder [naleving])? "(Let op dat het laatste woord moeilijk is om uit te maken op tape).

Astronauten Talk 'beweert dat de eerdere verklaring werd opgenomen door Baltimore ingezeten en MUFON lid Donald Ratsch afkomstig van een HAM radio heruitgezonden tussen de Houston controle op de grond en de space shuttle Discovery op maart 1989 03/14/89 06:42 EST.

Voormalig commandant van Apollo 17 Eugene Cernan zei iets in een Los Angeles Times artikel in 1973 over UFO's te zeggen dat hij is gevraagd over UFO's en dachten dat ze (UFO's) iemand anders was, een andere beschaving.

Een artikel van Time Magazine meldde dat majoor White aangekondigd op de radio in 1962 zeggen: "Er zijn dingen die er zijn! Er is absoluut! "

bron: www.Latest-UFO-Sightings.net

Oorspronkelijke bericht in het Engels: UFO


0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

Esoteric Books

Blog Archive